Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Dankort, Visa/Dankort

Referencer fra kunder

Problem med dug på vinduerne
Jeg fik dug på vinduerne så snart der var frost udenfor, og der var ingen muligheder for at få duggen væk. På en messe så jeg radiatorbreeze og tænkte, at det var noget for mig. Med en simpel konstruktion kan jeg nu lede den varme luft forbi vinduet. Helt og holdent indenfor vindueskarmens bredde. Det fungerede godt og betød, at duggen forsvandt. Jeg behøver ikke engang køre radiatorbreeze på fuld effekt, og jeg hører ingen støj.

Dieter Korff
 
Dårlig luft i kælderen
Vi havde lige skiftet til jordvarme og det var for så vidt ok, men vi fik ikke rigtig varme i kælderen. På Byg og Bo messen så jeg radiatorbreeze og tænkte, at den måtte være interessant at prøve. Vi mærkede forskellen med det samme, nu spredes varmen ud med det samme, også selv om radiatorerne ikke er specielt varme, så vi er meget glade. Der har ikke være problemer med radiatorbreezeenhederne, de har fungeret hele tiden, det eneste vi har gjort er at støvsuge dem en gang i mellem. I gildestuen kører radiatorbreezeenhederne på normal effekt, og de kan knap høres. I vaskekælderen kører de med maksimal effekt – hér høres et lille sus, men det er ikke noget, man tænker over. Vasketøjet tørrer meget bedre.

Roland Johansson
 
Koldt i lejligheden
Vi havde tidligere boet i hus, hvor man jo selv kan stille varmen. Nu er vi flyttet i en hjørnelejlighed, som er øverst oppe med store vinduer, og jeg synes det var koldt. Jeg hørte fra en bekendt, at han havde prøvet radiatorbreeze, så jeg købte tre stk. Det blev vældig varmt og dejligt, bedre på gulvet, og en god cirkulation af luften ind i lejligheden. Det var lette at montere, det tager ikke mere end 20 minutter.

Mikael Tormod
 
Dagligstuen var huset koldeste rum
Vi har nogle ret store glaspartier i dagligstuen og de har nogle år på bagen, så der kommer jo en hel del kulde ind, specielt når det blæser udenfor. Jeg var tvunget til at skrue helt op, så der blev varmt i hele huset, men takket være radiatorbreeze har jeg nu kunne skrue lidt ned for varmen, men samtidig fået et meget behageligere klima i dagligstuen. Temperaturen er gået fra fra 20 grader til 22 grader. Når man sidder stille i dagligstuen og kobler af, vil man jo netop gerne have det varmt og behageligt.

Gunnar Malmqvist
 
Fodkulde i gammmelt hus fra 1920
Køkkenet har altid været et koldt rum, der har været problemer med fodkulde, og tidligere løste vi dette med at sætte eldrevne varmeventilatorer op i rummet. Da vi fik jordvarme, blev det endnu koldere, eftersom skorstenen ikke længere varmede rummet op. For et par uger siden fik vi radiatorbreezere og herefter har det fungere meget bedre. Der er rigtig dejligt i køkkenet, og frem for alt er gulvet blevet meget varmere.

Bo Granath

Hilsen fra den subtropisk​e parcel i Humlebæk
Puha hvor vi har det varmt, selv palmerne er ved at tørre ud.
Alvor:
Vi har kip-loft i stuen, så der var tidligere altid koldt for neden i stuen (hvor vi opholder os), fordi al varmen susede op i kippen.
Vi kan rent faktisk mærke en væsentlig forskel, når vi bruger vores radiatorbreezere på ca. 3 meters længde i alt.
Der er meget varmere i stuen, uden at vi skruer op for radiatorerne.

Jeg havde lidt startvanskeligheder med samlingen af modulerne, men da jeg først havde "fundet ud af det" var det jo rigtig nemt.

John Mouvielle